Медичні сумки-укладкиСумки-укладки медичні займають важливе значення для швидкої медичної допомоги мед. працівниками за межами лікувального закладу. Спеціально розроблені, ергономічні медичні сумки призначені для перенесення, правильного зберігання медикаментозних засобів та медичного інструментарію, перев’язувального матеріалу.

Компанія Forzamed – офіційний представник KaWe в Україні, провідної німецької фірми, справжнього лідера серед виробників мед. обладнання. Представлені на сайті медичні сумки-укладки підходять для оснащення лікарів різного профілю, середнього та молодшого меду. персоналу. Крім того, цей саквояж підходить для оснащення меду. кабінетів та медпунктів.

Для більш детальної інформації звертайтесь до фахівців Форзамед, ми підберемо сумку-укладання саме для вас!

Особливості медичних сумок

Медичні сумки KaWe призначені для зберігання та транспортування базового набору мед. спеціаліста, включаючи інструменти для первинної діагностики, виконання ін’єкцій або внутрішньовенного вливання лікарських розчинів, перев’язувальний матеріал, а також базовий комплект хірургічних інструментів.

У сумках-укладках переносять медикаменти, які потребують спеціальних умов зберігання (певного температурного режиму), є відділення документації. Наявність ампульниць дозволяє транспортувати препарати для введення ін’єкцій (флакони, ампули) безпечно, без пошкодження.

Переваги медичних сумок-укладок KaWe

На нашому сайті представлені різні моделі сумок-укладок, зокрема сумка для педиатра, від оснащеності якої залежить якість допомоги дітям, що надається.

Так як компанія Forzamed є офіційним представником KaWe в Україні, ми відповідаємо за якість пропонованого товару – сумки-саквояжі виготовляються із водостійкого матеріалу високої якості.

Кожна модель розробляється з урахуванням розподілу внутрішнього простору – кишень, відділень. Оснащена сумка займає мінімум місця, її легко перевозити.

Серед переваг нашої продукції:

  • надійність (забезпечує збереження медикаментів та інструментарію);
  • зносостійкість;
  • зручність та легкість застосування;
  • не псується після дезінфекції;
  • не пропускає вологу;
  • німецька якість.

Якщо вам потрібна містка, але компактна мед. сумка-укладання дзвоніть до фахівців Форзамед, ми підкажемо, як правильно підібрати максимально зручний саквояж, розповімо докладніше про всі особливості конкретної моделі, її переваги та недоліки.